Ελατήρια

Ελατήρια διαφόρων τύπων από ατσάλι υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ελεγμενα και πιστοποιημένα, προσφέρουν την καλύτερη βάση για το στρώμα.

 • 5 ZONES POCKET

  5 ZONES POCKET

  Ελατήρια pocket τα οποία διαθέτουν 5 ζώνες στήριξης χάρη στο μεταβαλλόμενο πάχος των ελατηρίων. Στηρίζει ιδανικά τα πιο βαριά σημεία του σώματος, όπως είναι οι γοφοί και οι ώμοι, προσφέροντας ανατομική στήριξη και αγκαλιάζοντας τέλεια το σώμα.

 • MICRO POCKET

  MICRO POCKET

  Ελατήριο pocket με μικρότερη διάμετρο δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετηθούν περισσότερα ελατήρια στο στρώμα. Προσφέρει πιο μαλακή αίσθηση και καλύτερη στήριξη δημιουργώντας ένα ανατομικό αποτέλεσμα.

 • POCKET

  POCKET

  Ατσάλινα ελατήρια ντυμένα το κάθενα ξεχωριστά σε υφασμάτινη θήκη. Το κάθε ελατήριο λειτουργεί ανεξάρτητα σύμφωνα με τις πιέσεις και το βάρος που δέχεται, αγκαλιάζοντας το σώμα και διατηρόντας το στην φυσική του στάση.

 • MINI BONNELL

  MINI BONNELL

  Κλασσικό ελατήριο bonnel σε μίνι εκδοχή. Διαθέτει μικρότερη διάμετρο δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετηθούν περισσότερα ελατήρια στο στρώμα. Προσδίδει καλύτερη στήριξη και αντοχή.

 • BONNEL

  BONNEL

  Κλασσικό ελατήριο κατασκευασμένο από ατσάλι για μεγάλη αντοχή και ελαστικότητα. Είναι σπειροειδές με μεταβαλλόμενη διάμετρο προσφέροντας σωστή στήριξη στην σπονδυλική στήλη και ορθοπεδικότητα.