Μαξιλάρια

pillows

 

 Η σωστή επιλογή ενός καλού μαξιλαριού βοηθάει σημαντικά στην βελτίωση του ύπνου μας.Οι πιο πολλοί άνθρωποι αμελούν το παράγοντα ‘’μαξιλάρι’’,αγνοώντας τα προβλήματα ύπνου και υγείας που μπορεί να δημιουργήσει μια λανθασμένη επιλογή.

 

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα μαξιλαριών που διαθέτουμε ,δοκιμάστε και επιλέξτε το μαξιλάρι που σας ταιριάζει.

 

  

 • Latex

  Latex

  Λόγω της φυσικής προέλευσης του καουτσούκ, το μαξιλάρι latex προσφέρει ιδιαίτερα έντονη ομοιογένεια και ελαστικότητα, προσδίδοντας άνεση και ξεκούραση, στηρίζοντας ιδανικά το κεφάλι και τον αυχένα.  
  Διαθέτει αρκετές οπές, οι οποίες επιτρέπουν την άνετη κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας μικροοργανισμούς να αναπτυχθούν στο εσωτερικό του και διατηρώντας την θερμοκρασία σε μη υψηλά επίπεδα. Διατίθεται σε απλό και σε αυχενικό τύπο επενδυμένο με ελαστικό ύφασμα. 

 • Memory

  Memory

  Κατασκευασμένο από visco elastic, το υλικό μνήμης αγκαλιάζει πλήρως τον αυχένα και προσφέρει μια ιδιαίτερη αίσθηση και άνεση. Αφήνει την αίσθηση της πολυτέλειας χάρης στην αργή επαναφορά του και στο βύθισμα του. Διατίθεται σε απλό και σε αυχενικό τύπο επενδυμένο με ελαστικό ύφασμα.

 • Πούπουλο

  Πούπουλο

  Τα πουπουλένια μαξιλάρια δημιουργούν ένα αρκετά μαλακό αποτέλεσμα και συστήνονται σε ανθρώπους που αναζητούν ένα μαλακό και χαμηλό μαξιλάρι. Χάρη στα πούπουλα χήνας δημιουργείτε μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.

 • Βαμβάκι-Μεταξοβάμβακο

  Βαμβάκι-Μεταξοβάμβακο

  Κλασσικά μαξιλάρια γεμισμένα με φυσικό βαμβάκι ή μεταξοβάμβακο, επιλέγοντας την σκληρότητα που επιθυμούμε. Διατίθενται σε δύο μεγέθη.

 • Μαλλί-Βαμβάκι-Latex

  Μαλλί-Βαμβάκι-Latex

  Συνδυασμός τριών φυσικών υλικών δημιουργούν ένα μαξιλάρι ιδιαίτερα αφράτο και οικολογικό. Χάρης τις ιδιότητες του μαλλιού απομακρύνει την υγρασία από το εσωτερικό του και διατηρεί την θερμοκρασία σταθερή. Διατίθεται σε 2 μεγέθη.

 • Πολυεστερικά-Σιλικονούχα

  Πολυεστερικά-Σιλικονούχα

  Μαξιλάρια απλά με γέμιση πολυεστερικού υλικού διάφορων τύπων (ίσια-αυχενικά). Προσδίδουν ιδιαίτερα αφράτη αίσθηση και διατίθενται σε δύο μεγέθη.